perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pidä musta kiinni tiukemmin

Käytiin muutama päivä takaperin Demin kans kauppakeskuksessa, ja olihan se velipoika Dante ohjaajineen mukana! Ei menny ihan ku strömsössä! Mutta ihmeen kivasti osasi kuitenkin käyttäytyä, eräs vanhempi mies tuli juttelemaan ja siinä vaiheessa ei enää neiti pysyny housuissaan ja tietty tää herra oli niitä miehiä (haha), jotka sanoo "ei se haittaa anna hyppiä vaa"........... No sain kuitenkin sit lopulta neidin rauhoittumaan, tätä pitää kyllä harjoitella, vaikka viiskyt pappaa ja mummoo puhuis iloisella äänellä hellanlettas, nii neiti pysyis jotenkin paketissa.. Hohhoi, labukka ja labukan luonne.

No kauppakeskukseen menevä pyöröovi oli tietty uusi ja jännä juttu. Mutta ei mikään pelottava. Kyllä siitä reippain mielin tassuteltiin peremmälle. Portaissa taikka hississä ei mitään ongelmaa, niinku osasin odottaakin. Ainoa suuri miinus oli se, että neiti oli väärässä tilassa alussa, kun näkivät Danten kanssa vasta kauppakeskuksen pihassa kunnolla toisensa, ja jälleen näkemisen riemu vetää tietty ton hiirulaisen ylikierroksille. Siellä sit mentiin suu auki alussa, että heiiii mitää täälä on!!! Ja voi että ei ollu neidillä korvia, tai tietoa siitä miten lyhyellä hihnalla kuljetaan.... No tästä viisastuneena voisin käydä joku päivä neitikoiran kanssa kahestaan kävelemässä.

Loppuajasta kuitenkin alkoi jo paranemaan tuo ylivilleys, kun käytiin hetki ulkona käppäilemässä ja miettimässä, että ei taija mitään hätää olla. Jonkun aikaa istuskeltiin penkillä ja penskat otti rennosti vaikka ihmisiä kulki ohi ja muutama pysähtyi juttusille. Että ei mikään huono reeni!

Muuten tässä nautitaan kevätauringosta ja ollaan päästy taas ulkoilemaan mukaville lenkkipoluille ku pirulliset ladut on sulaneet pois! Ah kesä on kivaa ja siksipä mulla alkaakin viikon loma! Jee! Koska oon käyny EA-kurssin edellisessä koulussani, nii vappuhulinat voi alkaa! No eikait sentään, mutta kivaa kuitenkin =) Vielä tänään oppia hakemaan kanien ja jyrsijöiden sairauksista!

Lisään muutaman kuvan myöhemmin tänään, jos muistan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti