torstai 5. kesäkuuta 2014

Uusia tuulia

Moikka vaan.

Demi on kuuleman mukaan saanut kivan sijaiskodin (kylläkin jo ajat sitte mutta en ole tänne päivitellyt), mutta valitettavasti eivät ole sieltä päin ottaneet yhteyttä, mutta OKK:n mukaan kaikki mennyt hyvin. Toivon mukaan vielä joku päivä pääsisi näkemään tyttöä ja kuulemaan kuulumisia neitistä, mutta aika kultaa muistot ja mielessä Demistä on vain ne iloiset ja positiiviset ja onnelliset hetket, joita meillä oli todella paljon<3 Toivotaan edelleen, että Demin tulevista jälkeläisistä tulisi monta ihanaa ja pätevää opaskoiraa! Vaikka ikävä onkin edelleen ja hetkittäin se tuntuu suurempana täytyy elämässä mennä eteenpäin!

Nimittäin vajaa pari viikkoa takaperin meidän elämään saapui uusi karvavauvveli, labradori sekin, mutta mikä ihaninta ja pelottavintakin se on ihan iki oma! Ninja neiti pitää meidän elämän kiireellisenä ja Ninjan elämää voi seurata Ninjan omassa blogissa: Ninjamaista Elämää. Tervetuloa mukaan meidän matkalle kohti tulevaisuutta ja sen tuomia iloja, onnistumisia, epäonnistumisia, kiitollisuutta, surua, epäreiluutta, onnea, pusuja ja paljon muuta..

Olen tällä hetkellä ikionnellinen siitä kuinka olen saanut viettää noin 4 vuotta aikaa noiden ihanien koirien kanssa Eppu<3, Euro<3 ja Demi<3 ja sen tuoman onnen ja surun saattelemana nyt aloittaa uuden matkan ihka oikeasti oman pentuni kanssa. Kuinka paljon eväitä reppuun olenkaan saanut niin erilaisia koiria kouluttaessa ja muiden neuvoja saadessa. Nyt vain kohti uutta jälleen! Ja hakemaan tietoa ja taitoa jokapaikasta ja koko ajan, ikinä ei voi olla täydellinen sen ainakin tiedostan, mutta aina voi olla parempi ;)

Kiitos ja kumarrus tämä blogi hiljenee, mukavaa kesää kaikille lukijoille. Palataan Ninjan blogissa.
Euro<3
Euro<3
Demi<3
Eppu<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti