perjantai 21. syyskuuta 2012

Demi

Pentu! Eilen kotiutui Vantaalta tällänen pieni ja musta pallero. Lähettiin siis aamulla junalla kohti Vantaata kaverin kanssa, joka myös otti Opaskoirakoululta pennun kasvamaan. Sitten saavuimme Vantaalle ja Opaskoirakoululle. Pääsimme heti katsomaan pentueen pentuja. Mahottomia riiviöitä sekalainen sakki! Sitten käytiin vielä läpi kaikkia perusasioita ja juttuja, jotka tulee ottaa huomioon ekoina päivinä jnejne.

Sen jälkeen saimme omat pentumme käsiimme. Minun pentuni nimi on Demi ja se on narttu. Pitkä junamatka kotiin sujui mallikkaasti, suurimman osan ajasta Demi nukkui, alussa tietysti täytyi vähän ulista ja vinistä, että mitäs nyt tapahtuu, mutta aika äkkiä uni maittoi pienelle. Muut koirat lemmikkivaunussa eivät kiinnostaneet. Hienosti molemmat pennut olivat myös juna-asemalla, jossa junia meni ja tuli, kuten ihmisiäkin. Tottakai molempia pentuja hieman jännitti.

Kotiin päästyämme Demi tutki uutta kotiaan ja sitten ulkoilun kautta käytiin rauhallisesti nukkumaan. Demi ei ollut uudesta kodista milläänsäkkään. Rupesi vain tyynesti nukkumaan omalle pedilleen ilman vininöitä tms.

Vielä en toki osaa sanoa millainen Demi on luonteeltaan, mutta varmasti tositosi paljon erilaisempi kuin edelliset koirat! :D Tänään aletaan opetella luoksetuloa ja sen sellaista. Jännittävää! Saa nähdä millaista tästä elämästä tulee!

Demi junassa sumeana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti