tiistai 8. lokakuuta 2013

Syksyilyä

Syysterkkuja! Me ollaan kovasti podettu ns syysmasennusta viime kuukausi ;) Niin sen piikkiin voi kai laittaa sen, että reiluun kuukauteen meistä ei oo kuulunu eikä näkyny mittää! No ei vaines, kiirettä pittää ja välillä pittää jopa repiä aikaa kaikenlaisiin hommiin minuuteista. Oon monena iltana ollu sitä mieltä, että päivässä on liian vähän tunteja, ja miettiny, miks ihminen ei saa nukkua niin paljon kuin milloinkin haluaa!?? Nykyään viikonloput on pyhitetty viikolla kerrytettyjen univelkojen nukkumiseen , jes jes.

Demi alias TelluStiinalle kuuluu hyvää ja välillä sitä jopa pitää muutama kyynel jo alkaa pyöräyttää silmäkulmasta, että miten sitä taas pärjää, kun tuosta karvakuonosta pitää luopua ja hmm. On se vaan niin mainio koiruli! Vaikka toki monia miinuspuolia, niinkun kaikissa, mutta loppu peleissä niin ihana koira, ja jopa labbis voi olla musta kiva koira, nii on jo maailman kirjat sekasin, mutta koiratki on yksilöitä ja vaikkei rotu ois se kaikista kivvoin, nii Tellu on mainioinen<3




1 kommentti:

  1. Hei,

    Jos kerkiit nähdä tämän nopsasti niin laitteletko meiliä: info(at)dogsports.fi
    En bongannut blogistasi yhteystietoja.
    On kasailussa koiraharrastus aiheinen kirja, johon kipeästi kaipaisin yhtä kuvaa vielä ja tuo lehtikuva on aivan älyttömän suloinen =) Jos mahdollista ja tosiaan ehdit huomata tämän (kirja jo taitossa, siitä kiire) niin pistelehän meiliä. Suurkiitos!!! Ja mukavaa syksyn jatkoa!

    - Mia Lääti

    VastaaPoista