tiistai 11. joulukuuta 2012

Demi on paras

Heippa!

Eilen sain pikkupalleron takasin kotiin. Ja neiti näppärähän oli ollut pätevänä Opaskoirakoululla. Paljon kehuja sai reippaudestaan ja rohkeudestaan! Jee, tästä on hyvä jatkaa. Muutenkin kaikki D-pennut olivat olleet reippaita mitä suurimmassa määrin, hyvähyvä!

Pennuillahan oli eilen ns. testit, joissa nähtiin suuntaa antavasti millaisia pennut ovat luonteeltaa ja ominaisuuksiltaan. Myös kaupungilla pennut olivat käyneet kouluttajan kanssa. Oon kyllä ylpee pikku vaavelista, ku se on niin reipas.

Eilen käytiin junaa oottellessa kiertelemässä yhdessä kauppakeskuksessa Tikkurilassa. Siellä oli paljon ihmisiä ja vilinää, mutta Demi oli silti ihmeen nätisti, tosin velipoika Dante oli välillä turhankin kiinnostavaa leikkiseuraa. hmhp. Käytiin toisessa kerroksessa ja kateltiin taas lasiseinän takaa alas, reippaana häntä heiluen katto alhaalla käveleviä tyyppejä. Hissilläkin taas hurautettii ylös ja alas, hienosti meni =)

Jos jotain hyvää niin jotain huonoakin. Demillä on silmätulehus paraillaan ja tippakuurilla on tällä hetkellä vielä. Mutta toivotaan, että menee ohi tolla kuurilla.

Nyt vain aletaan taas Demin kans harjottelee tottisjuttuja ja muuta mukavaa, ja odotellaan joulua ja lahjoja ;) Ollaanha me oltu tooooosi kilttejä, tai ainaki Demi on ollut!

Joulun odotusta!

 Demi ja Dante Tikkurilan rautatieasemalla.
Junassa alkoi jo väsy painaa.

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Minulla heräsi kysymys tuosta kaksoishihnasta?
    Olen nähnyt hyvin usein tuollaisia opaskoiraksi tulevilla koirilla mut nyt pohdin että onko tälle hihnalle jokin tärkeä virka?
    Kiva blogi sulla jäin seurailemaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, enpäs tiedä onko kaksoishihnalla mitään ns. virkaa. Enpä ole kyllä ikinä asiaa ajatellutkaan :D

      Kiitos ja kiva, että tykkäät!

      Poista