perjantai 21. joulukuuta 2012

Tonttu ei vaan saa unta

Kolme yötä jouluun on laskin aivan itse! Vau, aika menee nopsaan. Tänään lähden kotikotiin joulun viettoon jee! Tänään olis siis ollu vielä yks työpäivä klinikalla, mutta meikäläiselle nosti kuumeen, nii eipä sitä sitte. Harmittaa olla just vika päivä pois.. No ei voi muuta ku toivoo, että tää kuume nyt hellittäis ennen aattoa.. Nyt siis käytän tän aamupäivän makaillessa ja lääkkeitä "nauttiessa", iltapäivästä juna lähtee kohti pohjoista!

Tällä viikolla Demi sai "vikan" rokotuksensa ja seuraavat vasta vuoden iässä. Ja silmätulehduskin saatiin kuriin. Parina päivänä Demitsuuni oli mulla mukana töissä. Muuten ei oikeastaan mitään suurempaa oon tapahtunu meijän elämässä. Ollaan me vähän (lue: minimaalisesti) treenattu jotain.. Mut enimmäkseen rauhottumista ennen ruokakupille pääsyä. Siis voinko mitään muuta vihata enempää kuin koiraa joka tärisee horkassa ja kuolaa, kun käskee maahan ennen ruokakipolle pääsyä. No nytpä sit oottelen aina, että Demi rauhottuu ilman mitään käskyjä. Ekana kertana siinä meni yli puoli tuntia, eka se yritti mennä kupille, kun laitoin sen maahan, mut komensin pois, sit se istu-meni maahan-leikki kuollutta-vinisi-vikisi-hoksasi, että empä taija ruokaa saaha-niin rupean nukkumaan JEE! Tokalla kerralla jo hokasi asian nopeammin. Jospa se siitä..

Demi on aivan innoissaan aina, kun pääsee ulos hyppimään lumeen. Mut tassuparkoja meinaa ruveta välillä palelee, ja neiti pomppii kolmella jalalla. Aattelin ostaa Demille jonkun manttelin ja tossut, mut saa nyt nähä. Demin omat joulupaketit on jo kääritty kääreisiin ja ootellaan jouluaattoa innolla!

Hyvää joulun odotusta kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti