keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Huomenna meillä syyvää kakkua!

Huomenna on se päivä, kun neiti TelluStiina täyttää 1 v.!!!! Voitteko kuvitella, kuinka aika menee kuin siivillä. Vastahan minä kävin tuon palleroisen Vantaalta noutamassa ja vastahan se oli ihan pieni minikoira, joka mahtui hienosti syliin. <3 Nyt tää samoinen neiti on jo niin iso! Ei kyllä välillä vaan uskois näistä samanmoisista vinkeistä. Edelleenki vesikuppi on kiva kaataa tassulla ja edelleenki vesikuppiin on välillä kiva tiputtaa kongi niin, että varmasti koko kupin sisältö lainehtii pitkin lattioita....

 Edelleenkion kiva aina iltaisin hieman vinguttaa lempparilelua, vihreää kilpikonnaa, josko vaikka iskä taikka äiti alkais vielä leikkiä neitin kans. Sitten mennään omalle tyynylly makaamaan ja tuhahdetaan mielenosoituksesti syvään ja isoon ääneen.

Välillä on vieläkin kiva riehaantua ihan pikkuruiseksi kengruksi lenkillä, jos pääsee irti. Ja jos ei ole sattumoisin päässytkään pitkään aikaan irtiolemaan niin hepuli on moninkertainen. Eihän sitä voi olla nauramatta, kun on saanu viettää jo niin pitkän aikaa tuollaisen sydäntenvalloittaja energiapakkauksen kanssa. 


Voiko parempaa ollakaan, kun koiraystävä. Aina valmiina lähtemään ihan minne vain haluat lähteä? Aina valmis kuuntelemaaan, aina valmis kaikkeen, mitä ikinä keksitkään pyytää. 

ONNEA RAKAS DEMI, 1.8.2013! <2

2 kommenttia:

  1. Thea-mamma perheineen toivottaa Demille ekstrasupervilliäherkullistahauskaa huomisen 1v synttärin kunniaksi! Ja ylimääräiset rapsutukset meiltä.

    VastaaPoista