maanantai 1. heinäkuuta 2013

Vesipeto

Demin mielestä uiminen ja vedessä kaahlailu on niin kivaa, että rannalla kävellessä ei meinaa neiti sanan mukaisesti pysyä housuissaan. Sitten voin hieman muistuttaa neitille, että tuolla tavalla ei kuule pääse minnekkään, nii neiti sanoo oman vastalauseeseen vaimealla ulahduksella ja vininällä. Mutta kyllä hää aina lopulta malttaa ja muistaa, että eipä taijettu viimeksikään päästä tällä tavalla mihkään.

Vedessä sitten on kiva kaahlailla enimmäkseen, mutta kyllä Demi myös välillä käy pieniä uintireissuja ja hyvin se luonnistuu.

Eilen kävimme "pitkästä aikaa" vähän enemmän ihmisten ilmoilla. Tuossa lähikaupoilla ooteltiin ulkona, kun herra kävi kaupassa. Hyvinhän siinä oltiin ja ooteltiin, pikkulapsi "hauuuuuuuva" huutoineen oli jo hännän heilutuksen arvoinen juttu, niinkuin pyöränsä ottanut pappa, joka vielä soitteli itkevällä vauvalla kelloaan. No kaikkein eniten huomiota Demi halusi antaa eräälle mummelille. Siis kyllä tämän neitin mielestä kaikkein kivoimpia ihmisiä on mummot. No ei kai siinä mitään, mutta nää mummot on yleensä myös pahimpia lenkeillä. "Saako se tulla tänne mummon luokse?" "No anna tulla vaan, ei se haittaa vaikka se hyppii" "Saahan se riehua" "Antaa koiran olla koira". Nii just eihän se haittaa jos se heittää kaiken maailman voltit ja kuperkeikat ihanilla onnen kiljahduksilla höystettynä.. No ei kai se haittaakaan aivan kamalasti varmasti ketään, mutta sehän on just se mejä vaikeus, rauhoittuminen iloisten ihmisten rapsutellessa. Mutta no tää on labbis ja innokas sellanen.

Ihkuteinillä ei oo muuten vielä juoksuja näkyny eikä kuulunu? Kuukauden päästä jo vuosi ikää. No jospa ne ilmaantuis joskus, vaikka pakko myöntää en niitä ihan kamalalla innolla odota. :D

Huomenna meillä ois tarkotus mennä aiheuttamaan yleistä pahennusta kaupungille, jollei sada vettä. Hahha. Ei olla muuten käyty varmaan reiluun kuukauteen kaupungilla kävelemässä. Mutta eipä siinä ole ikinä suurta ongelmaa missään ollutkaan. Saa nähä miten meillä siellä sujuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti