torstai 25. lokakuuta 2012

Väsy ja väsy ja motiveissonnin puutetta

Arki pyörittää meikäläisen päätä tällä hetkellä aikas kovaa. Niin siinäpä on jääny vain osaksi pyörittäjäksi eräs Neiti X. Täytyy myöntää, en oo vieläkään aivan samalla aaltopituudella labradootterin kanssa, mutta parempaan päin ja välillä huononpaan. Mut suuntahan on aina vaan ylöspäin! Demi on edelleen kiva penikka, vaikka välillä koettelee sekä meikäläisen,että läheisten mielenterveyttä. No pennut on pentuja;)

Turhautuneisuus, kun jokin ei onnistu, nii kuka turhautuu? No koira tietty ja ohjaaja vielä yrittää ja yrittää (kun ei haluis luovuttaa), mutta mitä saakaan aikaan turhautuneen koiran ja ohjaajan. Joojoo. Vois vaikka koittaa kasata jostaki itelle pitemmän pinnan.. ja hermot, niiiii-in.

Onneksi enää huominen päivä ja sit saa nukkua=) Ja koittaa panostaa reenaukseen ja koiraan ja joo siinähän se viikonloppu taas menee, nii, että hopskops.

Demin kans ollaan reenailtu päivittäin perus istu-maahan-sivu juttuja. Välillä enempi välillä vähempi. Istuminen on jo aika vahva. Maahan meno sujuu vaihtelevalla menestyksellä. Sivulle tulo on häsellystä, mutta siinä pysytään ihan kivasti. Pitäis vaa keskittyä (ylläri ohjaaja hokshoks) siihen, että ohjaan Demin suoraan perusasentoon ja ohjaan sen rauhallisesti, samoin palkkaan rauhallisesti ja sanon kehut rauhallisesti. Rauhallisuus on niiin mun juttu, joojoo. Myös lenkin varrella ollaan vähän reenailtu häiriössä. Kontakti on vahvaa ja kontaktikävelykin onnistuu kivasti. Jee.
Sivulla siirtymisiä ollaan tehty paikallaan ja eteenpäin. Näissäkin täytyy kiinnittää huomiota omaan ohjaamiseen! Täytyis lisätä harjotteluun myös sivulle siirtymiset. Seuraamista ollaan tehty imuttamalla jonkin verran, sekin ihan kivasti onnistuu. Liikkeelle lähdöt on kivoja! Maassa pysymisen "ongelma" on alkanut ratkeamaan, ja johan pikkuaivoset on tajunneet, että kannattaa pysyä siellä maassa jos aikoo saada palkan.

Luoksetulot ulkona on kivoja kans, melkeinpä aina. Välillä maltetaan ohittaa juoksevat, kävelevät, pyöräilevät, lastenvaunut, lapset, koirat jnejne nätisti. Mutta ai, että jos sattuu kohalle sellanen täti "voi kuinka ihana, anna sen hyppiä", nii sen jälkeen saa taas palauttaa palleron takas maanpinnalle! Jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti