tiistai 20. marraskuuta 2012

Temppuja temppuja

Huuu! Ollaan Demin kans vähän kyllästytty tottisvääntöön (lue: ohjaaja ei jaksa aina olla nii tarkkana suorien sivujen yms kans..). Nii ollaan alettu opettelemaan pikkusia temppuja, että ois vähän kivempaa tää elämä. Elikkä tassun antamista, molemmat tassut erikseen, "kuolemista" kun osattaa kädellä ja sanoo "pam", sekä kierimistä. Vähän "tottispuolelta" paikkamakuuta vahvistettu, sekä sivuja tietty ja seuruutusimutusta, mut no jaa ei silleen olla edistytty. Sivulle siirtymisiä ollaan kans tepsuteltu. Ja ikäähän Demitsulla on huomenna 16vko! Hui kuinka aika menee nopeaa, vastahan tuo oli sellanen pikku pöykkynen :--( Toisaalta kivaa, että penska alkaa olla jo ihan koiranolonen ja osaakin jo jotaki!

Nuista tempuista haluisin kuvata jotaki videomatskua, mutta pitää kahtoa, jahka saan ton digikameran toimintaan, nii ehkäs sitte. Yks on nii hauskan näkönen ku antaa tassuja hirveen nopeeta ja kovaa :--D Ja oikeesti tuo penska oppii kaikki temput nii nopeaa. Aluksi tuntuu, että ei tajua millään, mut sitku alkaa tajuta, nii oppii aivan sikanopeeta. Esim. tassun antamista kokeiltiin kerran ennen iltaruokaa, ei oikein sujunu, nii jätettii se hautumaan. Nii seuraavana aamuna tehtii taas niinku ennen aamuruokaa, nii johan alko tassu nousta! Fiksu muksu! Sama homma tossa kuolemishommassa. Pölleröinen on nii ihkunen muksu. Ja niiin peipas. Välillä mä alan jo pikkusen taipua labbisten fanijoukkoon, mutta ehkä sitä päivää ei niinku kuitenkaan oikeesti ikinä tuu! :--D

Tällanen pikkupostaus, ois kiva niitä kuvasia taas tänne laittaa. No ehkä ens kerralla. Jos sais edes joskus otettua niitä kuvia, kun aina on nii pimeetä ja harmaata! Melkein kuukauden päästä on jo joulu!!!! Vaaautsi ja jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti